Creative
lighting design
Completed Project

Interactive Police Box

Michael Grubb Studio provided interactive lighting design services for the newly unveiled Police Box on Boscombe Precinct.

The much-anticipated Boscombe Police Box will provide a highly visible policing footprint and will be regularly staffed by police officers where they will be able to engage with the community and offer help, advice and support. The internal phone allows members of the public to contact Dorset Police at other times. It is hoped the police box will also become an iconic landmark creating tourism opportunities in Boscombe.

The initiative was independently funded by sponsorship from local businesses and organisations, including Michael Grubb Studio. All of which were recognised in the form of an engraved paving stone set at the foot of the box.

 

Author: Michael Grubb